Grand opening I Hellerup

NHC Signatur salon

NHC Signatur salon

Åbningsbrag i Hellerup den 24. oktober 2020 FRA 11:00 - 15:00

Det gik ikke stille af, champagnepropperne lød og humøret var helt i top, da Nordic Hair Concept forleden åbnede på Strandvejen i Hellerup, hvor man nu glæder sig til at tage imod både kunder og potentielle franchisetagere.

Den røde løber var rullet ud på Strandvejen, balloner i sort og guld tog glædestrålende imod, og der var bobler, chokolader og lækre små hapsere, for alle sejl var sat til, da Nordic Hair Concept forleden åbnede sin salon på Strandvejen i Hellerup.

”Vi er superstolte af vores nye salon, der er indrettet i den helt nye Nordic Hair Concept Version 2.0 med de signatur-elementer, der fremadrettet skal tegne NHC-salonerne over hele landet”, fortæller Thomas Klittenberg, der sammen med Ronni Lund er indehavere af Nordic Hair Concept.

Som et led i den nye strategi har de to herrer fået en partner i Hellerup-salonen; Ann Nørgaard, der har mange års erfaring i branchen. ”Ann er den helt rigtige partner for os”, siger Thomas Klittenberg, ”da hun har et naturligt, positivt drive, et højt serviceniveau og er en dygtig leder, som vil fremad”.  

Partner Ann Nørgaard

Partner i NHC Hellerup, Ann Nørgaard

I den nye salon har de to brancheerfarne herrer forenet deres mangeårige viden om kundeoplevelser og kundeservice med et fantastisk indretningskoncept. Stilen er lys og enkel, der er fokus på kvalitet og funktionalitet, og samtidig er der signaturelementer, der tegner et nutidigt, imødekommende og eksklusivt udtryk. Ikke mindst cirkelrunde rørlamper i varierende størrelser, der svæver som lysende objekter og danner et smukt og ikke mindst utraditionelt og anderledes udtryk, sætter stilen i salonen. Disken er ligeledes et af NHC-salonens 20 forskellige signaturelementer, der understreger den nye frisørkædes udtryk.

NHC Signatur salon

Showroom for franchisetagere

Målet med den nye salon er, at den udover at være en solidt forankret, lokal frisørsalon i det nordlige København, også skal fungere som showroom for kommende franchisetagere fra hele landet.


En festdag

Det var en festdag på Strandvejen da salonen slog dørene op, og hvad der faktisk var bemærkelsesværdigt var den glade, passionerede og åbne modtagelse alle gæsterne fik af det frisørteam, der fremadrettet skal betjene kunderne i salonen. Også Pia Boe fra Hair Talk var med til at fejre dagen i den nyåbnede salon. Hun havde medbragt Hair Talk extensions, som hun beredvilligt fortalte de fremmødte gæster om.

Samarbejdspartner Summerbird

Samarbejdspartner Summerbird

Lækkerier fra Danish minis

Lækkerier fra Danish minis

Bobler til vores gæster

Bobler til vores gæster

Hairtalk Extensions

Hairtalk Extensions

Adm. direktør Thomas Klittenberg

Adm. direktør Thomas Klittenberg

Creative director Ronni Lund

Creative director Ronni Lund

web5.jpeg

Netop helhedsoplevelsen; den engagerede og venlige modtagelse kombineret med en faglig konsultation, der afdækker kundens behov, er drivkraften i NHC. ”Vi lytter til kunden, vi gennemfører en konsultation, og vi bruger de informationer, vi får, aktivt og konstruktivt til at afdække kundens behov”, fortæller Thomas, der sammen med Ronni glæder sig til at tage imod tidligere Rodian & Rodian kunder og nye kunder i den totalrenoverede salon i to etager.

Hellerup salonen i to etager

Hellerup salonen i to etager

Salonen har i øvrigt fået installeret et helt nyt koncept, hvor to cylindere renser luften 24 timer i døgnet for bakterier. Systemet er testet i forbindelse med Covid-19 på Boston University i USA, og forskerne har konkluderet, at systemet effektivt renser luften for mange former for vira herunder Covid-19. Læs mere om dette nytænkende og revolutionerede koncept her 100% bakteriefrit indeklima.

Web1.jpeg

”Ydermere har NHC også valgt at gå en grønnere vej. Det betyder, at man har indført forskellige tiltag, der støtter op om miljø og bæredygtig udvikling. Blandt andet har NHC fået installeret et system, som reducerer vandforbruget med 50% og meget andet”, fortæller Thomas Klittenberg, der slutter af med at sige, at ”Vi glæder os til at tage imod alle de gamle og nye kunder i Hellerup og omegn”.


Showroom for Franchisetagere

”Vi har allerede flere interesserede saloner fordelt over hele landet, der er interesserede i konceptet”, fortæller Thomas, og han slår fast, at NHC har skabt et franchisesystem, hvor man som ejer får den nødvendige hjælp, sparring og samtidig er en del af et stærkt og professionelt netværk af NHC Partnere, som alle støtter og hjælper hinanden mod et fælles mål.

”Uanset om du har en eksisterede salon eller går med drømmen om, at blive selvstændig men mangler et stærkt koncept, kan du komme med i NHC familien. Som franchisetager bestemmer vi ikke over din og dine kollegaers arbejdstider, fridage eller salonens økonomi for den sags skyld, men vi rådgiver dig, og du følger nogle værdifulde guidelines, som NHC-kæden har bygget op over flere år med stor succes”.

Hvad koster det?

Priserne for at komme ind i et franchisesystem kan variere meget fra branche til branche, men det er ikke unormalt, at man betaler for en komplet ombygning af sin forretning samt et højt fee hver måned. ”Vi har valgt en helt anden strategi, da vi ved, hvordan mange saloners økonomi hænger sammen, og hvor svært det kan være, at finde penge til nye tiltag.

Du konverterer din salon med vores seks basis signaturelementer uden beregning. Det vil sige, at du ikke skal have penge op af lommen for at komme i gang. Hertil har vi en attraktiv model, hvor du betaler et beløb hver måned til kædekontoret baseret på forskellige faktorer, som understøtter vores unikke all-inclusive salon support services lige fra attraktive økonomiske indkøbsaftaler, academy, bogholderi, marketing, ledelse og meget andet, som alt sammen løfter og skaber merværdi til dig, salonen, personalet og ikke mindst dine kunder”, forklarer Thomas Klittenberg.

Web2.jpeg
Forrige
Forrige

100% bakteriefrit indeklima

Næste
Næste

NHC åbner i Hellerup