100% bakteriefrit indeklima

UVC DESINFEKTIONSSYSTEMER i nordic hair concept

I stigende grad bruger vi mere tid indendørs, for eksempel på arbejdet, i lufthavne, skoler eller indkøbscentre.

Luften vi indånder i disse miljøer er alt andet end ren. Faktisk, så cirkulerer den samme luft rundt med alle bakterierne, virusser, pollen, røg og de giftige gasser, der bliver fanget i den.

På hospitaler kan dette være et reelt problem. Infektioner på sygehusene påvirker omkring 10% af patienterne under deres ophold. Og der er stigende bevis for, at op til 20% af disse infektioner, som influenza, skimmelsvamp, lungebetændelse og MRSA, overføres via luften på en enorm bekostning, både hvad angår menneskeliv, men også økonomiske omkostninger. Tuberkulose overføres endda 100% via luften. Luxibels UVC-rense-lampe-system giver en sikker, pålidelig og bæredygtig løsning. Ideel til brug som luftdesinfektionsenheder eller stående luftrensere.

Disse typer af UVC-rense-systemer fra Luxibel kan også bruges til overflade og/eller luftdesinfektion i fødevareindustrien, hospitalslokaler, apoteker, desinfektion af overflader i offentlig transport som busser, fly osv. De hjælper med at beskytte mod luftbårne patogener og skaber et sikrere og sundere indendørsmiljø med lysets kraft.

Nordic Hair Concept Hellerup har fået installeret dette system i salonen, da vi ønsker at passe på hinanden og vores kunder.

Nordic Hair Concept Hellerup har fået installeret dette system i salonen, da vi ønsker at passe på hinanden og vores kunder.

 

KAN UVC HJÆLPE MED AT FORHINDRE COVID-19 TRANSMISSION VED AT REDUCERE KONTAMINERING?

Den Internationale Ultraviolette forening (IUVA) tror på at UV desinfektions teknologier kan spille en stor rolle med henblik på at reducere transmission af virus, der forårsager COVID-19, SARS-CoV-2, baseret på aktuelle desinfektionsdata og empiriske beviser. UV er et kendt desinfektionsmiddel, der kan hjælpe med at mindske risikoen for at få en infektion i kontakt med COVID-19 virus, når den anvendes korrekt.

Skærmbillede 2020-10-28 kl. 15.09.46.png


“UVC Air Care fungerer som 24 timers luftdesinfektion i nærværelse af mennesker og dyr og eliminerer bakterier, vira og svampe- og skimmelsporer i luften. Denne indirekte UVC luftdesinfektionsenhed kan bruges i produktionshaller, sunhedsfaciliteter, apoteker, offentlig transport, butikker og meget mere”.



UVC VIRKER I ALLE OFFENTLIGE RUM

Signify (tidligere Philips Lighting), verdens førende inden for belysning, har sammen med det nationale laboratorie indenfor nye smitsomme sygdomme (NEIDL) fra Boston Universitet i USA, udført forskning, der validerer effektiviten af Signifys UV-C lyskilder ved deaktivering af SARSCoV-2, den virus, der forårsager COVID-19.

Siden starten af SARS CoV-2 pandemien har Dr. Anthony Griffiths, lektor i mikrobiologi ved Boston Universitets Medicin-afdeling, og hans hold arbejdet med at udvikle værktøjer til at støtte videnskabelig udvikling inden for dette felt. I løbet af deres forskning har de behandlet inokuleret materiale med forskellige doser af UV-Cstråling, der kommer fra en Signify-lyskilde og vurderet deaktiveringkapaciteten under forskellige forhold.

Holdet anvendte en dosis på 5mJ/cm2, hvilket resulterede i en reduktion af SARS-CoV-2-virus på 99% på 6 sekunder. Baseret på disse data, blev det bekræftet at en dosis på 22mJ/cm2 vil resultere i en reduktion på 99,9999% på 25 sekunder. “Vores testresultater viser, at vira over en bestemt dosis UV-C-stråling blev fuldstændig deaktiveret: i løbet af få sekunder kunne vi ikke længere spore nogen virus. Vi er meget begejstrede for denne opdagelse og håber, at dette vil fremskynde udviklingen af produkter, der kan hjælpe med at begrænse spredningen af COVID-19,” tilføjede Dr. Griffiths.

Signify er førende inden for UV-C-lyskilder og har været i front inden for UV-teknologi i mere end 35 år. Det er en overbevisende historik inden for UV-C-lys, som er designet, produceret og installeret i overensstemmelse med de højeste sikkerhedsstandarder. Eric Rondolat (CEO hos Signify): “Jeg er meget glad for det frugtbare samarbejde med Boston Universitet i kampen mod coronavirus. Boston Universitet har godkendt effektiviteten af vores lyskilder som en forebyggende foranstaltning for virksomheder og institutioner, da de søger måder at levere virusfrie miljøer. I betragtning af teknologiens potentiale til at hjælpe med at bekæmpe coronavirus vil Signify ikke beholde teknologien til eksklusiv brug, men gøre den tilgængelig for andre lys-virksomheder.

For at imødekomme det voksende behov for desinfektion vil vi øge vores produktionskapacitet meget i de kommende måneder.

Kilde: www.signify.com

SafeAir_LOGO.png
 
Næste
Næste

Grand opening I Hellerup