Herreklip

Nordic Hair Concept er en af Danmarks førende frisørsaloner og inspirationshuse. Vi skaber tendenser inden for herreklip, som egner sig til den modebevidste mand, den trendsættende ’firstmover’ og ham, som bare gerne vil have en lækker frisure og en herlig oplevelse.

Når du bestiller tid til en herreklip hos os, får du ikke kun en klipning med i købet. Du bestiller også tid til en omgang velfortjent forkælelse og afslappende hygge. Du vil opleve et frirum, hvor du kan koble helt af, mens vi arbejder for at gøre dit hår lækkert med en herreklip i topklasse.

Vi huser nogle af Danmarks dygtigste frisørtalenter, som udfolder sig kreativt og nytænkende i samhørighed med dine ønsker. Vi giver dig en yderst professionel herreklip, som er nem og hurtig at sætte, så hver dag bliver en god hårdag!

Herreklip i alle længder

Hos Nordic Hair Concept vil du opleve, at vores fokus er 100% på dig og dine behov. Vi sætter en ære i at leve op til dine specifikke ønsker til herreklip, uanset om du ønsker en traditionel eller moderne stil.

Vi hjælper og vejleder dig med inspiration til, hvordan du kan udtrykke din personlige stil gennem en lækker herreklip, der passer til dit ansigt og din karakter. Vi har stærke kompetencer i herreklip i alle længder:

Trimmet hår

Trimmet hår er en perfekt løsning til dig, der ikke ønsker at bruge tid på at sætte dit hår hver dag. Med forskellige længder kan vi skabe lækre former, bløde overgange og skarpe kanter, der indrammer dit ansigt og fremhæver dine bedste træk.

Kort hår

En kort herreklip går aldrig af mode. Der findes et utal af frisurer i denne længde – og der kommer hele tiden nye. Hvis du ønsker mere kant i din korte frisure, kan du kombinere den med forskellige teksturer, f.eks. permanente krøller eller en lækker skin fade.

Langt hår

Langt hår er meget populært for tiden – og det forstår vi godt. Denne længde giver nemlig mulighed for at eksperimentere med mange forskellige udtryk og opsætninger med den samme klipning. Hvad enten du er til en nem og trendy ”man bun” eller ønsker at eksperimentere med maskuline fletninger i stil med ”Vikings”.

 
 

Tendenser indenfor herreklip

Hos NHC er vi altid på forkant med de sidste nye tendenser inden for herreklip. Vi uddanner os hele tiden og arrangerer også selv kurser, hvor vi underviser i de sidste nye hårteknikker. Nogle af de nyeste tendenser inden for herreklip er skinfades, krøller og pandehår.

Skinfade

Skin fades har været et populært supplement til herreklip i årevis, og alt peger på at denne trend ikke kommer til at gå væk lige foreløbigt. Teknikken fremhæver det øverste hår på hovedet samt skægget og ser kanon godt ud til moderne og klassiske herreklip.

Herreklip med krøl

Krøller kan være udfordrende, men de kan også medvirke til, at du skiller dig ud fra mængden. Krøllet hår giver dig et unikt og fyldigt look, som du med fordel kan kombinere med en skin fade eller et undercut. Hos NHC er vi specialister i krøller, så du kan få den perfekte herreklip i dit krøllede hår. Hvis du ikke allerede har krøller, kan vi hjælpe dig med at opnå dette look med en permanentkrøl.

Herreklip med pandehår

Det er utroligt at noget så enkelt, kan gøre så stor en forskel. Pandehår er en nem måde at variere din frisure på – uden at ændre særlig meget. Der findes en masse forskellige stile og kombinationer. Vælg mellem lige eller skævt, kort eller langt. Pandehår egner sig især til aflange eller markerede ansigtsformer.

nordic-hair-compani-blad.jpg

Kombinér din herreklip med en skægtrimning

Forkæl dig selv en tand ekstra ved at kombinere din herreklip med en luksuriøs skægtrimning eller barbering. Et flot skæg sætter prikken over I’et, når det kombineres med en skarp herreklip og et flot outfit.

Dit skæg kan ændre din ansigtsform drastisk. Det kan få dig til at se mere moden ud, skjule din dobbelthage eller markere dit kæbeparti – hvis du trimmer det rigtigt. En god skægtrimning er mændenes svar på kvindernes make-up. Det kan få dig til at se helt anderledes ud på blot få minutter.

Hvem udfører din herreklip?

Når du bestiller din herreklip hos Nordic Hair Concept, bestiller du en klipning hos nogle af landets bedste frisører. Du kan for eksempel blive klippet af Ronni Lund, som er tidligere partner og kreativ direktør for Stuhr-kæden gennem 15 år – en rolle han nu udfører for NHC.

NHC huser både spirende frisørtalenter og erfarne stylister med mange års erfaring i branchen. Flere af vores frisører har hentet medaljer hjem i både DM og VM i forskellige discipliner. Du er derfor sikret en frisøroplevelse i særklasse, når du træder ind i vores salon.

Vores herrefrisører er alle trænet efter Nordic Hair Concepts høje standarder for herreklip. Det betyder også at vi hele tiden efteruddanner os for at kunne efterkomme efterspørgslen på de nyeste trends fra hele verden.

Pris på herreklip

Her i salonen har vi valgt at lade prisen på din herreklip afhænge af frisørens erfaringsniveau. Du kan derfor selv vælge om din herreklip skal udføres af en NHC Stylist, en NHC Top Stylist eller en NHC International Stylist. Uanset hvem du vælger, er du garanteret en lækker oplevelse og en klipning af høj kvalitet.

Du kan finde vores prisliste her.