Dameklip

Nordic Hair Concept er både en af Danmarks førende frisørsaloner og inspirationshuset for mange saloner i branchen. Vi skaber trends og tendenser indenfor dameklip, som både egner sig til den almindelige kvinde og ligeledes vil være at finde blandt stjernestøv på den røde løber. Hos NHC skaber vi rum for at lade nogle af landets dygtigste frisører udfolde sig kreativt og nytænkende i samhørighed med dine ønsker.

Når du bestiller tid til en dameklip hos NHC, bestiller du ikke kun tid til en klipning. Vi ønsker at bidrage til velfortjent forkælelse i hverdagen. Ligeledes kan du i vores stylisters trygge hænder hente inspiration til, hvordan du kan udtrykke din personlige stil gennem hårstyling. Vi har masser af tips til den travle kvinde. Det er nemlig ikke umuligt at style håret på de tumulte hverdagsmorgener, så længe selve dameklippen er i topklasse - og det sørger vi for.

Frisurer i alle længder

Hos Nordic Hair Concept vil du opleve, at vores fokus er 100% på dig og dine behov. Vi sætter en ære i at leve op til dine specifikke ønsker til dameklip, uanset om den skal være traditionel eller moderne. Vi har stærke kompetencer i dameklip i alle længder.  

Kort hår

En dameklip i kort hår er ofte - og meget fejlagtigt - kædet sammen med at være “gammeldags”, “kedeligt” og “mor-agtigt”. Hos NHC er vi ikke enige. En kort dameklip kan både være moderne, vovet og super stilet.

Kort hår klæder ikke alle, men det klæder mange, som ikke selv tror det. Om du kan bære en korthårsfrisure hænger sammen med din ansigtsform, hårtype og personlige stil. Besøg NHC og lad vores dygtige stylister give deres ærlige rådgivning om hvorvidt din dameklip bør være kort denne gang.

Mellemlangt hår

Vi foretager afsindigt mange dameklip i mellemlangt hår, som vel nok er den mest populære længde mellem danske kvinder. Det er en længde som klæder de fleste, men som det gælder ved alle former for dameklip, så kan frisure i mellemlangt hår foretages på et utal af måder. Herunder finder du både lang page, etage frisurer og meget mere.

Langt hår

Kan man klippe en frisure i langt hår? Ja, absolut! Men der er mange som fejlagtigt tror, at langt hår bare er, når din dameklip har bestået af at få “klippet spidser” i tilpas lang tid, så dit hår nu når til midt på ryggen. Men der findes tonsvis af muligheder for, hvordan vi kan klippe dit lange hår. Hvilken dameklip der klæder dig bedst, hjælper vi gerne med at vurdere.  

 
 

Kombinér din dameklip med vores andre services

Vores kompetencer række langt ud over dameklip. Derfor har du mulighed for at forlænge din tid i stolen ved at kombinere din dameklip med en af vores andre services. Vi styler eksempelvis til større anledninger - både hvad angår makeup og hår. Ønsker du inspiration til styling, så tag gerne et kig på vores Instagram.

Herunder kan du læse mere om de services, vores kunder ofte kombinerer med en dameklip.

Farve

En hårfarvning er ikke blot en farve. Den består af flere nuancer. Vi blander altid en nuance der tager højde for din oprindelige hårfarve, din hudtype samt din dameklip. Vi tilbyder balayage, reflekser, permanent farve og toning – og så kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med, at få din egen naturlige hårfarve igen.

Bryn og vipper

Hvor dit hår sætter rammen for dit ansigt, sætter bryn og vipper rammen for dine øjne. En farvning af både bryn og vipper kan få dine øjne til at poppe, så du ser mere vågen og frisk ud. Kombineret med en ny frisure, er farvning af vipper og bryn prikken over I’et, der får dit besøg hos NHC til at føles som en hel forvandling.

Håropsætning

Du vil med garanti føle en forvandling, når du forlader Nordic Hair Concept, for vi sender dig gerne afsted med en styling tilpasset din personlige stil, ansigtsform og udseendemæssige træk. Ønsker du en bestemt styling til en helt særlig dag, så er det en service vi yder som tilkøb. Du kan bestille håropsætning hos os til alle anledninger, herunder opsætning af brudehår eller konfirmationshår. Du kan naturligvis også bestille styling og håropsætning som enkeltydelse uden dameklip.

nordic-hair-concept-plante.jpg

Hvem udfører din dameklip?

Når du bestiller en dameklip hos Nordic Hair Concept, bestiller du samtidig en klipning af branchens bedste frisører. Blandt vores talenthold finder du eksempelvis Ronni Lund som er tidligere partner og kreativ direktør for Stuhr-kæden gennem 15 år - en rolle han nu udfører for NHC.

Alle vores hårstylister er top-professionelle. NHC rummer både spirende stjernetalenter og erfarne frisører med 5, 10 og sågar 15 års erfaring i bagagen. Flere af vores frisører har hentet medaljer hjem i både DM og VM i blandt andet dameklip.

Vores frisører er trænet efter Nordic Hair Concepts høje standarder for dameklip. Det betyder også at vi hele tiden efteruddanner os for at kunne levere de nyeste trends fra verdens største modehuse direkte til vores kunder.

Du kan møde Nordic Hair Concepts dygtige team her.

Pris på dameklip

Her i huset har vi valgt at lade prisen på din dameklip afhænge af stylistens erfaringsniveau. Du vælger derfor selv om din dameklip skal foretages af en NHC Stylist, en NHC Top Stylist eller en NHC International Stylist. Uanset hvem du vælger, er du garanteret en behagelig oplevelse og en klipning af høj kvalitet. Find vores prisliste her.