Børneklip

Nordic Hair Concept er en af Danmarks førende frisørsaloner og inspirationshuse. Vi skaber tendenser for både store og små, så du og dine børn kan se fantastiske ud til enhver lejlighed.

Hos NHC tilbyder vi børneklip for børn i alle aldre. Vores søde og smilende frisører er gode til at håndtere og underholde børnene, mens de sidder i frisørstolen. Udover at levere en moderigtig og flot frisure til dit barn, gør vi det også til en sjov oplevelse at blive klippet.

Børneklip for børn i alle aldre

Hvordan reagerer dit barn, når det igen er tid til en klipning? For mange børn er en tur til frisøren nok ikke det, der står øverst på ønskelisten, men sådan behøves det ikke at være.

Vi gør vi os umage for at overraske dit barn, så oplevelsen i salonen bliver én som barnet sent vil glemme – uanset alder. Så næste gang du nævner, at det er tid til en børneklip, vil dit barns øjne lyse op af glæde. Dét er forskellen på en almindelig frisøroplevelse og den oplevelse, vi giver dit barn i vores frisørsalon.

Børneklip, 0-4 år

Hvornår er det tid til dit barns første klipning? Det er meget individuelt – men det vigtigste er, at skabe en god oplevelse fra begyndelsen. Vi forstår at sætte os i øjenhøjde med dit barn og tager os tid til at gøre barnet tryg i de nye omgivelser. Dit barn får en super sjov første oplevelse i frisørsalonen, så det ikke bliver et problem at hive ham eller hende tilbage, når det igen bliver tid til en børneklip.

Børneklip, 5-9 år

Er I på udkig efter en smart frisure til en frisk ung gut? Eller en smuk børneklip til en yndig prinsesse? Vi tager både imod action-helte og royale gæster. Tag blot plads i tronen. Denne børneklip bliver en eventyrlig oplevelse.

Pigeklip, 10-12 år

Unge damer skal være med på moden – og så er det godt at kunne alliere sig med en førsteklasses frisør, der kan levere en klipning, der behager selv de mest kræsne piger. Frisørerne hos NHC er ofte med til at skabe de trends, din teenagedatter ser på sociale medier. Derfor kan vi med garanti levere en børneklip, der falder i hendes smag.

Drengeklip, 10-12 år

Seje drenge har brug for en sej frisure. Der findes et utal af muligheder inden for børneklip for drenge, og i denne periode af livet, vil mange unge fyre gerne prøve en masse forskellige frisurer af. Vi kombinerer trim og klip, så din søn kan få den helt rigtige frisure, som han stolt kan vise frem til vennerne henne i skolen.

 
 

Hvem udfører din børneklip?

Hos NHC er dit barn i professionelle hænder. Vores børneklip er i topkvalitet, hvilket betyder at det bliver nemmere for dig at sætte dit barns hår på travle hverdage. Vores frisører er underholdende og smilende, så dit barn bliver i godt humør af at komme i vores salon.

NHCs frisører er blandt Danmarks bedste. Vi huser spirende frisørtalenter fra frisørskolernes talentpuljer og erfarne hårspecialister med over 15 års erfaring indenfor frisørfaget. Mange fra holdet har vundet medaljer til både DM og VM inden for hårklip, og vi uddanner os hele tiden, så vi kan levere de sidste nye trends inden for børneklip til vores kunder.  

born-klip.jpg

Hvad koster en børneklip?

Prisen på børneklip afhænger af dine konkrete ønsker og frisørens erfaringsniveau. I kan vælge at blive klippet af en NHC Stylist, en NHC Top Stylist eller en NHC International Stylist.

Uanset hvilken frisør I vælger til at udføre dit barns børneklip, er vi sikre på, at I bliver glade for både resultat og oplevelse. Find vores priser lige her.