Flet

Nordic Hair Concept er en af Danmarks førende frisørsaloner og inspirationshuse. Vi skaber tendenser og looks, som både egner sig til den almindelige modebevidste kvinde og til de kendte på den røde løber.

Når du bestiller tid til en frisure med flet hos NHC, kan du se frem til en top-professionel hårstyling udført af en af branchens bedste frisører. Vi sætter en ære i at leve op til dine specifikke ønsker, og du går fra salonen med en flot og trendy flet, der holder hele dagen – og aftenen!

Flet gennem tiden

Flet har eksisteret som modefænomen i flere tusind år i forskellige kulturer over hele verden. Men i de seneste år har flet i Danmark udviklet sig drastisk fra at være en simpel 3-tots-fletning til at være en højmoderne frisure, der består af smukke og kunstneriske variationer af fransk flet, sildeben og mange andre typer af flet, som kombineres på kryds og tværs.

Fletninger til enhver lejlighed

Flet har udviklet sig til at være toppen af poppen både på catwalken og på de sociale medier over hele verden – og det er ikke svært at forstå, hvorfor denne frisure har vundet sit indpas i nutidens modebillede.

Når du får din flet udført hos NHC, tilpasser vi den til din personlighed og stil, samt anledningen. Vi sætter gerne dit hår med fletninger til de helt særlige lejligheder såsom bryllup, galla eller konfirmation. En flot flet passer til stortset alle festlige begivenheder, hvilket gør denne frisure både praktisk og alsidig.

Du kan nøjes med en simpel flet eller du kan kombinere flet med en hestehale, en knold eller andre typer af opsætninger, som gør dit look unikt for dig. Derudover er flettet hår er også en fantastisk løsning for næsten alle hårtyper – både fint og kruset hår.

 
 

Mange typer af flet at vælge imellem

Den klassiske fletning, som mange af os kender fra vores barndom, består af tre sektioner af hår, som flettes sammen. Men der findes mange andre forskellige typer af flet. De fleste af dem er knyttet til nationaliteter, tidsperioder og kulturer. Men nogle af dem er også navngivet efter den fletteteknik, der anvendes.

Her finder du en oversigt over nogle af de mest populære typer af flet:

  • Simpel fletning med 3 totter

  • Flet med 4 eller flere totter

  • Omvendt flet

  • Fransk fletning

  • Hollandsk fletning

  • Schweizisk fletning

  • Sildebensfletning

  • Reb-fletning

  • Gloriefletning

  • Vandfaldsfletning

Hvem udfører din flet?

Hos NHC bliver dit hår flettet af Danmarks førende hårstylister. Vores frisører er trænet efter vores høje standarder for flet og opsætning af hår. Flere af vores hårstylister har desuden hentet medaljer hjem i både DM og VM inden for frisørfaget. For dig betyder det, at vi hele tiden holder os opdaterede med de nyeste tendenser og teknikker fra verdens største modehuse, så vi kan give dig en moderne flet af høj kvalitet.

Hvad koster flet?

Prisen på din flet afhænger af stylistens erfaringsniveau. Du kan selv vælge, om du vil have din flet udført af en NHC Stylist, en NHC Top Stylist eller en NHC International Top Stylist. Uanset hvem du vælger, er du garanteret en flot og kreativ flet af høj kvalitet, som passer til dine ønsker.

Se gerne vores prisliste.