Sabrina Opstrup Jørgensen

Mød Sabrina Opstrup Jørgensen

 
sabrina.jpg
 

Vores dygtige Top Stylist Sabrina har været udlært frisør siden 2012. Hun har en stor passion for farve og har senest vundet sølv til Color Trend Vision. Hendes ambition er at blive International Top Stylist og en del af Nordic Hair Concepts kreative team.

Sabrina elsker frisørfaget, fordi det er så alsidigt og giver hende mulighed for hele tiden at udvikle sig. Sabrina holder sig konstant opdateret på de sidste nye trends og nyheder inden for frisørfaget. Du finder hende ofte på skolebænken, hvor hun lærer de nyeste styling- og farveteknikker, så hun altid er på forkant med hvad kunderne efterspørger.

Hvad inspirerer dig?

“Jeg bliver først og fremmest inspireret af alle mine dygtige kollegaer rundt om i verden. Derudover bruger jeg også en del tid på både Instagram og YouTube for at indhente inspiration. At komme ud i naturen og opleve alle de smukke farver, nuancer og former som man finder her, er også noget, som jeg kan tage med mig tilbage og bruge i salonen. ”

Hvad er din signatur?

“Alt inden for farve. Fra balayage til de flotteste lyse reflekser eller en almindelig flot brun farve. Jeg synes, det er spændende at arbejde med farve, da der sker en tydelig forandring med håret og dermed også hele kundens udseende. Opsætninger og hårstyling har jeg også en forkærlighed for. Jeg synes især, at det visuelle resultat af opsætningerne er utrolig inspirerende. ”