Ronni Lund

Mød Ronni Lund

 
ronni.jpg
 

Ronni er partner og Creative Director hos Nordic Hair Concept. Han har arbejdet som frisør i over 20 år var i 15 år en del af Stuhr-kæden, hvor han udfyldte samme rolle, som han nu udgør hos Nordic Hair Concept.

I løbet af hans lange og succesrige frisørkarriere har han rejst rundt i store dele af verden for at inspirere andre i branchen. I den forbindelse er han blevet kåret som nummer 2 ved verdensmesterskabet for frisørfaget i Las Vegas. De sidste 16 år har Ronni dog boet og arbejdet i København. Han er en mester med saksen og en sand inspiration for NHCs kunder såvel som personale.

Hvad inspirerer dig?

“Dem som inspirerer mig mest, er mine fantastiske kollegaer, den kendte hårstylist og forretningsmand Vidal Sassoon, hårakademiet Mazella&Palmer og mennesker helt generelt. ”

Hvad er din signatur?

“Min spidskompetence er 100% klip. Jeg elsker at hjælpe mine kunder af med hårstylings-problemer, de har gået med i lang tid, ved at klippe dem med mine teknikker. Jeg er vild med at fremhæve mine kunders personlighed gennem deres frisure - især kvinder. ”