Mia Skriver Nielsen

Mød Mia Skriver Nielsen

 
mia-skriver.jpg
 

Mia kan bedst betegnes som en frisørnørd. Hun er meget detaljeorienteret og sætter en ære i at lave et smukt stykke håndværk. Hun startede sin frisørkarriere lokalt i Thy og afsluttede frisøruddannelsen med en sølvmedalje i 2013. Sideløbende med uddannelsen blev hun udtaget til konkurrencedeltagelse. Dette udmøntede sig i medaljer til danmarksmesterskabet og verdensmesterskabet i Milano.

Før Mia tilsluttede sig Nordic Hair Concept, arbejdede hun 5 år hos Stuhr, hvor hun har årelang erfaring med at undervise og lave shows både nationalt og internationalt. I marts 2018 blev Mia International Top Stylist i NHC, og hun er i dag en del af NHCs Pro Team, som afholder kurser og laver fotoshoots.

Hvad inspirerer dig?

“Jeg finder inspiration i mode, street style og musik. Derudover synes jeg, det er enormt inspirerende at omgås interessante mennesker, der er passionerede og nørdede omkring det de laver og deres drømme eller positive personer der bringer glæde med sig. ”

Hvad er din signatur?

“Hvis jeg skal fremhæve én ting som min signatur, må det være at arbejde med langt hår. Især styling har jeg en stor passion for – og jeg har mange års erfaring med dette fra diverse fotoshoots og Copenhagen Fashion Week. ”