Camilla Busch

Mød Camilla Busch

 
camilla-busch.jpg
 

Camillas frisørkarriere startede for 18 år siden, hvoraf hun har været hos Stuhr i 16 af dem. Her har hun arbejdet i flere saloner som frisør, leder og underviser i det kreative team. I 2018 var det tid til nye udfordringer og Camilla blev en del af Nordic Hair Concept, hvor hun nu er ansat som International Top Stylist.

Camilla er en passioneret og perfektionistisk frisør, som sætter en ære i at levere høj faglighed, service og rådgivning. Hendes kunder omtaler hende ofte som en utrolig nærværende frisør, der kan sit kram. Når Camilla ikke er i salonen, finder man hende i rollen som mor og hustru.

Hvad inspirerer dig?

“Min inspiration henter jeg i London, i gadebilledet og på de sociale medier. Jeg er passioneret omkring den forandring, jeg kan lave på en kunde, og hvordan jeg kan få kundens personlighed frem via en klip og/eller en farvning. Håret fortæller hvem vi er, hvem vi tør være og hvor i livet vi er.”

Hvad er din signatur?

“Mine kompetencer udmærker sig især ved klip af kort, page og langt hår samt farve. Jeg er en perfektionistisk, passioneret og nærværende frisør, som er stolt af sit håndværk. Jeg går meget op i høj kvalitet og gode kundeoplevelser. ”