Vælg din frisør

Alle NHC Stylister, Top Stylister og Internationale Top Stylister samt Creative Director’s er udlærte frisører med den godkendte certificerede 4-årige faguddannelse. 


NHC International Top Stylist

Vores Internationale Top Stylister er på et særligt højt teknisk niveau i forhold til klippeteknikker og farveteknikker. Vores Internationale Top Stylister er godkendt og certificeret til at undervise andre frisører nationalt og internationalt.

NHC Creative Director

Vores Creative Director har det overordnet ansvaret for oplæring, træning og undervisning af alle vores frisører og anerkendt i branchen for usædvanligt højt teknisk niveau. Det er den person, som sætter standarden for nye stilarter, frisure, klippemetoder og teknikker, som anvendes i branchen.   

NHC Stylist

Alle Stylister er trænet i Nordic Hair Concept’s høje standarder indenfor klippeteknikker, farveteknikker og kundeservice. Derved sikre vi, at alle NHC Stylister har et højt fagligt og servicemæssigt niveau, som gør, at du som kunde altid får den bedste oplevelse.

NHC Top Stylist

Alle Top Stylister er ligeledes trænet i Nordic Hair Concept’s høje standarder, men har udviklet et højt teknisk niveau indenfor klippe og farveteknikker. NHC Top Stylisten har også mere tid til den enkelte kunde.


Frisører