Flet

herreklip.jpg

FLET

I vores optik er flet en styling, som stort set altid fungerer. Vi ser dem på den røde løber, til modeshows og på gaden, hvor både mænd og særligt kvinder i alle aldre formår at lade fletninger være en bærende del af deres frisure. En fletning kan laves på et utal af måder.

Du har nok hørt om sildebens, hollandske og franske fletninger - men hvad med vandfald, korthårsflet og reb-fletning? Hos Nordic Hair Concept er vi fyldt med ideer til, hvordan du kan udnytte fletningers smukke udtryk til enhver lejlighed. Ønsker du selv at mestre fletningens kunst? Så kom med på vores flettekursus, som du kan læse om her.

Page

page.jpg

PAGE

Har du brug for en markant ændring i din frisure? Så er page et godt bud på sådanne en klipning. Er du normalt langhåret vil en page uden tvivl være et friskt og modigt pust, som ikke vil gå ubemærket hen. En page er efterhånden alle-mands-eje, en frisure som kan bæres af begge køn.

Hos Nordic Hair Concept elsker vi at finde frem til lige den page, der passer til den enkelte kunde. Skal din page være feminin, skarp eller lang? Sæt dig i NHC stolen og lad os sammen finde dit udtryk gennem pagen.

Herre

herreklip.jpg

HERREKLIP

Nogle mænd tror fejlagtigt, at en herrefrisure blot skabes med en god trimmer sat til den rette længde. Det vil vi hos Nordic Hair Concept gerne modbevise. Der findes så mange muligheder, når det kommer til at skabe en skarp herrefrisure.

Vi klarer herreklip i alle længder og vores dygtige stylister er ikke bange for at eksperimentere med eksempelvis pandehår, krøl eller skinfades. Du er i trygge hænder hos NHC, så kom ind og se, hvad vi kan gøre for at pifte din frisure op.

Opsætning

opsætning.jpg

OPSÆTNING

Vidste du, at frisøruddannelsen også giver stylisterne en grundlæggende viden inden for makeup og styling? Derfor ved Nordic Hair Concepts dygtige stylister også en hel del om opsætning af håret. Vi styler dig til dine mærkedage i livet såsom konfirmation, galla og bryllup.

Ligeledes er vores dygtige team også parat til at stå i spidsen for det visuelle udtryk i forbindelse med eksempelvis et modeshow eller et photoshoot. Saml inspiration til, hvordan du skal se ud til din næste store begivenhed, herunder.  

Dameklip

dameklip.jpg

DAMEKLIP

Uanset om du skal have opfrisket din nuværende frisure, eller om du ønsker en hel ny, så er det noget, som vi hos Nordic Hair Concept kan hjælpe med. Vores kompetente stylister eksperimenterer med dameklip på stort set daglig basis.

Vi har bred erfaring med dameklip i alle hårlængder, hvorfor vi både kan hjælpe dig med et helt kort pixiecut samt langt, glansfuldt rapunzelhår. Her på siden kan du finde inspiration til, hvordan din næste dameklip skal se ud. Du er naturligvis også velkommen til, at kontakte os for rådgivning.

Kort hår

korthaar.jpg

KORT HÅR

En korthårsfrisure kan fremhæve alle dine bedste træk i ansigtet. For de fleste vil det føles som en enorm ændring at lade lokkerne falde og gå fra langt til kort hår. Vi tør dog godt love dig, at du vil elske dit korte hår, såfremt vi finder den helt rette frisure, som matcher din personlighed, ansigtstræk og stil. Saml inspiration til kort hår her på siden.

Krøller

kroller.jpg

KRØLLER

Er du træt af dit glatte hår og føler du trang til mere fylde i din frisure? Så skal du måske overveje at få permanente krøller. I modsætning til hvad mange forestiller sig, så hører krøl ikke kun til i langt pigehår. Krøl kan sagtens indgå i en smart herreklip, såvel som i en korthårsfrisure hos kvinder.

Hos Nordic Hair Concept sætter vi en ære i, når du lader os lege med dine lokker og vi elsker at skabe struktur i håret med krøl og styling. Er du i tvivl om krøller er noget for dig? Så se med her på siden.

Extensions

extensions.jpg

EXTENSIONS

Drømmer du om langt og fyldigt Rapunzel-hår, men er utålmodigheden ved at tage over? Så kan extensions være løsningen. Hos Nordic Hair Concept benytter vi extentions i stort set alle hårlængder. I nogle tilfælde er det blot for at skabe fylde i frisuren.

Ligeledes er extentions en fantastisk måde at trylle med længderne på. Tjek vores galleri herunder ud for at få inspiration til, hvordan du kan opnå lige det look du ønsker med extensions.

Balayage

balayage.jpg

BALAYAGE

Gennem de sidste år har farveteknikken balayage været en trend og den er kommet for at blive. Navnet balayage udspringer fra det franske ord “balayer”, som betyder at feje eller at børste. Teknikken er en frithåndsteknik, hvor stylisten påfører farven i fri hånd med en strejfende bevægelse.

Resultatet giver det smukkeste beachy look, hvor håret oftest toner fra mørkere til helt lyst i spidserne. Balayage er desuden en teknik, som flere af vores dygtige stylister har specialiseret sig i. Se herunder, hvordan det kan se ud, når vi tryller med den smukke franske teknik.

Reflekser

reflekser.jpg

REFLEKSER

Striber og reflekser er en velkendt farvemetode til at skabe spil og liv i håret. Her er mulighederne utallige.Vi kan både bruge reflekser til at skabe et mørkere og et lysere look. Ønsker du flere nuancer i håret, så er striber også den rette metode at bruge.

Skal din frisure være gylden og brændt som efteråret eller lyst og lækkert som en varm sommerdag? Der er så mange måder at benytte reflekser på, så det afhænger helt og holdent af, hvilket look du ønsker. Hvis du mangler inspiration, kan du hente det her på siden.