Pageklip

Pagehår er en klassiker, som aldrig går af mode. Det er en chik og sofistikeret dameklip, der oser af selvsikker kvinde. Pagen er en perfekt frisure for dig, der ikke kan bestemme dig for, om du vil have langt eller kort hår – for med en page, kan du få det bedste fra begge verdener.

Pageklip hos Danmarks førende frisør

Nordic Hair Concept er en af Danmarks førende frisørsaloner og inspirationshus for branchen. Vi skaber tendenser og looks, som både egner sig til den almindelige modebevidste kvinde og til stjernerne på den røde løber.

Når du bestiller tid til en pageklip hos NHC kan du se frem til en top-professionel klipning af en af branchens bedste frisører. Du vil opleve, at vores fokus er 100% på dig og dine behov. Vi sætter en ære i at leve op til dine specifikke ønsker til klipningen. Efter din pageklip vil vores dygtige stylist give dig tips til, hvordan du kan style din nye page.

Men det stopper ikke her. Hos os handler en pageklipning nemlig ikke kun om dit hår. Det handler om dig – og om selvforkælelse. Vi vil gerne være et frirum i din travle hverdag. Et sted du kan slappe helt af, mens vi arbejder for at give dig præcis den pageklip, du ønsker.

Hvorfor vælge en pageklip?

En af grundene til pagens popularitet er, at den er en af de nemmeste frisurer at style – både når det skal være fint, og når det bare skal gå hurtigt. Med en pageklip i topklasse bliver hver dag en god hårdag.

Pagehåret er hurtigt at sætte på travle hverdagsmorgener, uanset om du har glat eller bølget hår. Den er også en frisure, der er nem at vedligeholde. Den ser frisk og lækker ud i lang tid, så du kan nøjes med kun at studse spidserne hver tredje til sjette måned - blot for at undgå slidte spidser.  

Hvis du på et senere tidspunkt ønsker at gro dit hår længere, kan du nemt lade pagen gro ud – i modsætning til mange andre frisurer, kommer du ikke til at gå igennem uheldige stadier, hvor dit hår kommer til at virke udefineret, mens det gror ud. En page er altid lækker – både i kort og i lang form.

 
 

Pageklip i alle længder

Når du bestiller en pageklip, skal du beslutte dig for, hvilken længde du ønsker: Kort, lang eller midt i mellem.

Kort pageklip

Kun få ting i livet er sværere at stå for end en pageklip i hagelængde. Den er er både sød, stilet og sofistikeret på én og samme tid. Det er en frisure, som ser fantastisk ud uanset, hvordan du styler den – også selvom det betyder ingen styling overhovedet.

Lang pageklip

Lang page er også kendt som lob. En sammentrækning af den engelske term long bob. Denne længde er både chik og utrolig feminin. Den passer perfekt til dig, der elsker pagens kant, men som ikke er villig til at klippe for meget af i længden for at opnå det sofistikerede pagelook.

Mellemlang pageklip

Hvis du er i tvivl om hvilken længde du skal vælge, så gå efter den klassiske page, der oser af ’kvinde med ben i næsen’. Med en længde, der stopper et sted mellem hagen og skuldrene, ser denne page fantastisk ud til stort set alle ansigtsformer.

nordic-hair-concept.jpg

Hvem udfører din pageklip?

Alle vores frisører er top-professionelle. Vi huser dygtige spirende frisørtalenter og erfarne hårstylister med over 15 år i bagagen. Blandt vores team finder du for eksempel Ronni Lund, som er tidligere partner og kreativ direktør for Stuhr-kæden gennem 15 år.

Vores frisører er trænet efter Nordic Hair Concepts høje standarder for pageklip og andre dameklip. Flere af vores hårstylister har desuden hentet medaljer hjem i både DM og VM inden for frisørfaget.

For dig betyder det, at vi hele tiden holder os opdaterede med de nyeste trends fra verdens største modehuse, så vi kan levere den bedste pageklip direkte til dig. Du kan læse mere om vores dygtige frisørhold her.

Pris på pageklip

Vi har valgt at lade prisen på din pageklip afhænge af stylistens erfaringsniveau. Du vælger derfor selv om du vil klippes af en NHC Stylist, en NHC Top Stylist eller en NHC International Stylist. Uanset hvem du vælger, er du garanteret en pageklip af høj kvalitet efter dine ønsker.

Find vores prisliste her.