Opsætning af hår

Nordic Hair Concept er en af Danmarks førende frisørsaloner og inspirationshuse. Vi skaber tendenser inden for dameklip og håropsætninger, så du kan se fantastisk ud til vigtige events, hvor du kommer i rampelysets skær.

Hos NHC er du i top-professionelle hænder. Dit hår bliver sat af nogle af branchens førende hårstylister. Det er vigtigt for os at leve op til dine specifikke ønsker til opsætningen af dit hår. Når du går fra vores salon, skal det være med et smil på læben og en frisure, der holder til langt ud på natten!

Vælg mellem forskellige typer af håropsætning

Der findes et utal af smukke håropsætninger at vælge imellem. Uanset hvilken styling du foretrækker og i hvilken anledning denne skal bæres, lader vi dig ikke forlade salonen, før du føler dig som en million. Vi fletter, friserer og opsætter efter dit ønske. Herunder kan du læse om nogle af de populæreste håropsætninger, som vi udfører:

Hestehale

Hestehalen er en populær hverdagsfrisure, fordi den i sin simpleste form er super nem at sætte. Men hestehaler kan styles på mange forskellige måder. Hos NHC gør vi meget ud af at kreere hestehaler, der ser helt eventyrlige ud. Ved brug af avancerede teknikker inden for flet, syning og krøl, forvandler vi denne hverdagsklassiker til en Hollywood-klassiker.

Knold

Det er ikke uden grund at knolden er den mest efterspurgte brudefrisure. Den bliver nemlig siddende som den skal helt ind til bryllupsfesten slutter – selv gennem slud og regn. Samtidig kan knolden styles på mange forskellige måder, så du får en frisure, der passer lige til dig. Vi sørger for at du får en perfekt opsat knold, der fremhæver dine bedste træk.

Flet

Er du på udkig efter en frisure med kant? Så lad os trylle lidt med dit hår og give dig en flet ud over det normale. Fletninger kan både være søde og rå – og begge ting på samme tid. Vi laver alle typer for flet og kombinerer gerne flere stilarter, så du får en helt unik frisure, der er skræddersyet til dig.

Renfrisering

Renfrisering er en populær stylingteknik, som giver illusionen af at have tykkere og mere fyldigt hår, samtidig med at håret ser glansfuldt og silkeblødt ud. Vi kan kombinere renfrisering med alle slags håropsætninger for at give dit hår den form og fylde, du ønsker.

 
 

Håropsætning til enhver lejlighed

Hos NHC giver vi dig en professionel og glamourøs håropsætning – uanset hvad anledningen er. Vi sætter en ære i at få dig til at se gudeskøn ud med en smuk frisure, der passer både til dit ansigt og dit outfit.

Her er vores mest populære håropsætninger til særlige lejligheder:

Hvem udfører din håropsætning?

Få sat dit hår af af nogle af Danmarks mest talentfulde hårstylister. Vores hårspecialister er trænet efter NHCs høje standarder for opsætning af hår, og mange har hentet medaljer hjem i både DM og VM inden for frisørfaget.

Hos NHC holder vi os hele tiden opdateret på de seneste tendenser fra verdens største modehuse, og vi tager jævnligt på kursus for at lære nye teknikker, som vi kan tilføje til vores repertoire. På den måde kan vi altid kreere lige præcis de håropsætninger, vores kunder efterspørger.

Hvad koster en håropsætning?

Prisen på din håropsætning afhænger af hårstylistens erfaringsniveau. Du kan selv vælge om du vil have dit hår sat af en NHC Stylist, en NHC Top Stylist eller en NHC International Stylist. Uanset hvem du vælger, er du garanteret en flot håropsætning af høj kvalitet.

Find vores priser her.