Konfirmationshår

Nordic Hair Concept er en af Danmarks førende frisørsaloner og inspirationshuse. Vi skaber tendenser - blandt andet inden for konfirmationshår - så du kan se fantastisk ud på din store dag i rampelyset. Vi forstår at din konfirmation er en utrolig vigtig dag i dit liv. Derfor kredser vi ekstra meget om dig, så du kan få det perfekte konfirmationshår.

Hos NHC er du i professionelle hænder. Dit hår vil blive sat af en af frisørfagets førende hårstylister. Vi gør meget ud af at lytte til dine ønsker til konfirmationshåret, så vi kan sætte det præcist, som du går og drømmer om. Vi sender dig afsted til kirken med et stort smil på læben og en frisure, der får englene til at synge.

Vælg det perfekte konfirmationshår for dig

Før den store dag nærmer sig, er det vigtigt at du nøje overvejer, hvordan du vil have dit konfirmationshår sat. Der findes så mange smukke håropsætninger at vælge imellem, så det kan være svært at beslutte sig. Vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige frisure, der matcher både til din kjole og din ansigtsform.

Semi-opsat hår

En af de mest populære trends indenfor konfirmationshår er det semi-opsatte look. Her får du det bedste fra begge verdener, da du kan kombinere de lange lokker med flotte detaljer i flet, topsy-tail og bølger.

Fuldt opsat hår

Det fuldt opsatte konfirmationshår bliver mere og mere populært. En af grundene til den stigende popularitet er, at det ud over at se fantastisk og elegant ud, også giver dig total frihed. Hvis du normalt får det varmt til store sammenkomster, er det opsatte look det ideelle konfirmationshår for dig.

Løst hår

Din konfirmationskjole er måske med til at afgøre, hvilket konfirmationshår du bør vælge. Langt løst hår med hollywood-krøller ser utrolig smukt ud til kjoler med åben eller semi-åben ryg. Vi kan peppe det løse hår en tand mere op med påsyede detaljer i perler og blomster.  

Kort hår

Kort hår er både et friskt og smart look. Der findes et utal af måder at sætte kort konfirmationshår på, men det første trin på vejen er en god hårklip. Derefter kan vi tilføje volumen og tekstur, alt efter det look du ønsker. Du har også mulighed for at udsmykke frisuren med fine detaljer for at gøre den ekstra spændende.

 
 

Hvem sætter dit konfirmationshår?

Få sat dit konfirmationshår af nogle af Danmarks førende hårstylister.  NHC rummer både spirende talenter fra frisørskolernes talentpuljer og erfarne hårspecialister med mange erfaring indenfor branchen. Mange af vores hårstylister har hentet medaljer hjem i både DM og VM inden for frisørfaget.

Vi holder os hele tiden opdateret med de seneste tendenser fra verdens største modehuse, og vi tager jævnligt på kursus for at lære nye teknikker til opsætning af konfirmationshår. Således kan vi give dig dét konfirmationshår, du drømmer om – uanset om du ønsker en klassiker eller en helt ny frisure, du lige har set på Instagram.

Pris på konfirmationshår

Prisen på konfirmationshår afhænger af dine konkrete ønsker og hårstylistens erfaringsniveau. Du kan selv vælge, om du vil have dit hår sat af en NHC Stylist, en NHC Top Stylist eller en NHC International Stylist. Uanset hvad, er vi sikre på, at du vil blive ellevild med resultatet. Du kan finde vores priser lige her.