Brudehår

Nordic Hair Concept er en af Danmarks førende frisørsaloner og inspirationshuse inden for hårmode. Vi skaber trends inden for opsætning af hår, som bæres af modebevidste kvinder på gaden og glamourøse kendisser på den røde løber.

Hos NHC er du og dit hår i top-professionelle hænder. Vores dygtige hårspecialister har vundet flere medaljer inden for DM og VM i hårstyling. Dit brudehår bliver derfor sat af branchens bedste hårstylister. Vi står klar i salonen til at give dig det smukkeste brudehår, som holder til langt ud på bryllupsnatten.

Brudehår til den store dag

Det er din store dag. Dagen du har ventet på så længe. Derfor må intet overlades til tilfældighederne. Alt skal være perfekt – og i særdeleshed gælder dette dit brudehår. Du har brug for en frisør i topklasse, som kan give dig den frisure, som du altid har drømt om at bære, den dag du skal afgive dit vigtigste “ja”.

Vi er her for dig –  for på din store dag er det vores vigtigste mission, at du går fra salonen med et smukt brudehår, der får dig til at føle og shine som en million. Vores fornemmeste opgave er at fremhæve, hvem du er og få dig til at shine som aldrig før. Vi skræddersyr din frisure, så der sættes fokus på dine smukkeste træk. Alt du skal gøre er at slappe af og nyde et glas champagne, mens vi gør dig klar til at sige ”JA!” til din store kærlighed.

Vælg mellem forskellige typer af brudehår

Der findes mange flotte brudefrisurer at vælge imellem. Uanset hvad du foretrækker, så er vi sikker på, at vi kan løse opgaven. Vi tager en afklarende samtale på forhånd, hvor vi gennemgår dine ønsker til opsætning, dekorationer og slør. Samtidig vejleder vi omkring, hvilket brudehår der passer bedst til dig, dine ønsker og din brudekjole. Her er de mest populære trends inden for brudehår:

  • Bløde bølger

  • Løse fletninger

  • Indsyede perler

  • Klassisk brudeknold

  • Flettet krone

 
 

Hvem sætter dit brudehår?

Hos NHC får du dit brudehår sat af nogle af Danmarks mest talentfulde hårstylister. Vores frisører er trænet efter vores høje standarder og videreuddanner sig hele tiden inden for klassiske og moderne opsætninger af brudehår.

Vi er hele tiden opdaterede med de seneste nye tendenser fra verdens store modehuse, så vi kan levere det sidste nye i brudehår til vores fantastiske kunder. Derudover har vi altid de bedste produkter på hylden, så dit brudehår kan se fantastisk ud og holde til den lyse morgen.

Pris på brudehår

Prisen på dit brudehår afhænger af flere faktorer; hvilken frisure du ønsker, hvilke dekorationer der skal indgå i frisuren og frisørens erfaringsniveau. Du kan selv vælge, om dit brudehår skal sættes af en NHC Junior Stylist, NHC Top Stylist eller en NHC International Top Stylist.

Valget af stylistens erfaringsniveau hænger tæt sammen med hvilken frisure, du ønsker at få sat. Nogle af vores hårstylister er specialiseret inden for visse opsætninger. Vi vil altid anbefale den bedste stylist til dit ønske om brudehår, så du er sikret det perfekte match.

Du kan finde vores priser lige her.